Arkitekter København

Arkitekter Dk

Arkitekter

Jeg da jeg naivt ønskede design og kunst kurser. Jeg fik så meget mere, der åbner en hel verden, som jeg ikke vidste eksisterede, vinder
Eksponering for arkitektur og design, en verden, som jeg ikke havde været udsat for før. Jeg havde også den
Fornøjelsen af at mit tidlige co-ops på Herman Miller i Zeeland, Michigan, i de tidlige systemer møbler med designere og innovatorer på ejendommen. Hvilken fantastisk oplevelse det var, bygning af, arkitekter, hvad skolen har undervisning mig, og hvad industrien var ved at blive. På tidspunktet for erhvervelsen, indretningsarkitekter normalt ikke var hyret af arkitektoniske irms, men som hurtigt ændres, og ægteskabet med den indvendige og udvendige blev hurtigt en accepteret forhold.
Mogens McCafferty, IFMA, USGBC, LEED-CI
“Jeg blev indretningsarkitekt fordi det gav mig mulighed for at give udtryk for min kreativitet i stor skala med interaktive medier.

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Darcie Miller, NKBA, ASID Industry Partner, CMG
“Da jeg var barn, ville jeg altid arbejder på boligudstyr projekter som reinishing møbler, tilbehør og sælge dem i den lokale brevpapir lagre og andre avancerede projekter. Da jeg startede i skole, fortalte jeg mine forældre ville jeg være indretningsarkitekt og de frarådet mig. hej følte jeg behov for at have en grad i erhvervslivet, da det ville føre mig til et mere succes i arbejdsstyrken. Under mine studier i junior college, tog jeg et par indretning klasser
Som electives og gjorde meget godt. han underviser på det tidspunkt opfordrede mig til at gå videre så på det tidspunkt, jeg har ændret min store. After jeg havde checket ind jeg afsluttede min design-klasser i skolen, arkitekter, jeg overførte til Cal State Long Beach fordi det var en af de bedste indretning programmer i landet.
Lisa Slayman, ASID, iida
“Jeg nyder den mangfoldighed. Indretningen er ikke kedelig. Du møder spændende mennesker og arbejde med smukke elementer for at skabe et miljø, der påvirker medarbejdernes liv hver dag.

Arkitekter

Susan Norman, iida
” Jeg ønskede at gøre noget med mit kunstneriske talenter. Jeg tog en tilvalgt tegning klasse min irst år i college. Jeg var ikke engang tænker over en indretning store. Vi har set tegninger, arkitekter, og jeg blev straks hooked på pleje af indvendig plads og plan gennem
Tegning. Jeg begyndte at arkitekturen program næste
Semester.

Arkitekter

Kolding Hewitt, iida
“Jeg har altid været interesseret i teknisk tegning og se min civil engineering far forslag. En art teacher i junior og senior high school opfordres til at tegne talent og hjulpet mig til at se på arkitektstuderende. I college professor hjalp mig “se lyset” og indse, at indretningen er blevet min passion læg. han resten, som man siger, historie.

Arkitekter

David Stone, iida, LEED-AP
“Jeg har altid haft en passion for kunst, design og arkitektur. Jeg ville lave noget kreativt, arkitekter, men har et job, der har mange retninger.
Jane Coit, associeret medlem iida
“Min interesse for indretning er bred og altomfattende, men grundlaget indretning er at foretage en prisforskellen til en bedre verden gennem design.

Arkitekter

En seværdighed i indretningen er den korte
Tidsperioden for design-ideer til virkelighed. De fleste indvendige projekter er udtænkt og gennemført inden for et år, hvorimod bygninger og byudvikling kan tage år at fuldføre. Interiøret er forholdsvis hurtigt gennemført og tilfredshed, arkitekter, at resultaterne fra hvert projekt er givende.
Han primære tiltrækning af erhverv er mulighed for at sammensætte og løse plads ned til detaljer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitekter København