Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt i København

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt i København

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

> Afhængig af andre for mit slutprodukt-så mange mennesker er involveret,
og det er svært at få tingene til at ske, ligesom jeg vil have dem.
Hvad er den vigtigste kvalitet
eller dygtighed af en designer i dit speciale?
> Lyttefærdigheder og undervisningsmetoder kunder, hvad der er bedst for dem og deres livsstil.
Hvilket råd ville du give en person, der ønsker at være en indretningsarkitekt?
> Tag business og psykologi klasser, og indse, at den faktiske design
del er en lille del af forretningen.
Hvem eller hvad erfaring har været en stor indflydelse på din karriere?
> Min mor var en enorm inluence. Og når jeg var i ield, evnen til at gøre tingene smukke
men altid funktionelt og holdbart.
Privatbolig: spisestue. Donna Vining, FASID, Vining Design Associates, Inc., Houston, Texas.
FOTO: ROB MUIR
Design af Active Living og Aging på stedet Fællesskaber
SHANNON FERGUSON, IID ET PROJEKT M ANAGER
ID C OLL Abora TIVE Greensboro, North C AROLINA
Hvad førte dig til at indtaste dit design speciale?

Indretningsarkitekt

> Fate, formoder jeg. . . . Ater eksamen modtog jeg en praktikplads med en North Carolina design IRM. Da jeg startede med dem, de arbejdede primært med lokale kunder i sundhedssektoren og medicinske ields. Ater min praktikplads, jeg opholdt sig på med ID Collaborative, og som årene er skredet frem,
vi er blevet mere kendt i den højtstående levende og aktive levende lokalsamfund. Ater skaffe flere store projekter i løbet af de sidste par år har jeg haft det privilegium forløber mine evner i aktive-levende lokalsamfund og aldring-in-place fællesskaber på tværs af de østlige og sydlige regioner i USA.
Hvad er den vigtigste kvalitet eller færdighed af en designer i dit speciale?
> Efter min mening den vigtigste kvalitet af en efective designer er at kunne lytte til din kundes forventninger og ønsker og gøre dem til virkelighed.

Indretningsarkitekt i København

Hvordan er dit speciale forskellig fra andre specialer?
> Mit speciale er Diferent fra andre, fordi ikke kun jeg behandle folks arbejdsmiljø,
men også deres levende miljøer. Indretningsarkitekt, for mig et levende miljø er sådan et personligt rum, at det enten kan bringe lykke eller bidrage til tristhed og depression. Så oten du se pensionering samfund og plejehjem, der er deprimerende og nedslidte. Hvis du skulle leve i det hver dag, vil jeg vove at sige, at du kan blive udsat for modløshed og til gengæld en kortere levetid. herefore, der beskæftiger sig med levende miljøer, især i den aldrende befolkning, giver mig et ansvar for at bringe fornyet liv i de miljøer, jeg designer.

Indretningsarkitekt i København

Indretningsarkitekt
Hvad er dine primære ansvarsområder og opgaver i din position?
> Jeg tjener som projektleder og se projekter gennem fra start til Inish. I første omgang, jeg arbejder med
kunder til at bestemme omfanget af deres ydelser, der er nødvendige, samt arbejde med dem om at danne et budget
for projektet. Jeg arbejder med ID Collaborative vigtigste på design kontrakter vedrørende projekter. Når kontrakterne er godkendt, jeg arbejder med kunden fra skematisk design planlægning i design udvikling til konstruktion dokumenter og kontrakt administration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt