Facaderenovering

havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt

Hjælpen er på vej. Her er links, havearkitekt, som jeg foreslår du kan besøge.
• Sætter dig mentalt Web af Russ Dewey:
Http://www.psywww.com/
Indholdet af denne fantastiske og velorganiseret sted kan beskrives som halvvejs mellem steder “Self forbedring Online” og “psykisk sundhed Net.” Selv om dets beskedne egen beskrivelse på hjemmesiden er “Dette websted indeholder masser af psykologi-relaterede oplysninger til studerende og lærere i psykologi,” det er det, og meget mere. Linkene på sin selvhjælp mappe side alene er værd at tidspunktet for turen til dette site: http://www.psychwww.com/resource/selfhelp.htm.

havearkitekt

• Internet Mental sundhed:
Http://www.mentalhealth.com
I deres ord: “Internet Mental sundhed er et gratis leksikon om mental sundhed. Det blev udviklet af et canadisk psykiater, Dr. Phillip lang, og programmeret af hans kollega, Brian Chow … Internet Mental sundhed er for alle, der har en interesse i mental sundhed: -Mental sundhed fagfolk -patienter, der ønsker at lære mere om deres sygdom -venner og pårørende til patienter -psykiske støtte grupper -studerende -borgere, der ønsker at vide mere om mental sundhed” er dette en imponerende site med mange nyttige artikler og ressourcer. Hvis du er interesseret i mental sundhed fra ethvert synspunkt, vil du være glad du har besøgt.
• Liv mentorordninger:

havearkitekt

Http://www.lifementoring.com/
Da efterspørgslen fra vores kunder vi startede denne website liv mentorordninger for enkelte besøgende, i
1998. Det er mission er at give dig den bedste samling af tanker, havearkitekt, idéer, filosofier og praktiske begreber for at føre en virkelig betydningsfuld og vellykket liv. Det er ikke knyttet til nogen skole, men i stedet vil give dig et overblik over alle de forskellige tilgange – og så du kan vælge og vælge det bedst passer til dine behov.” i stedet har en række gode artikler, havearkitekt, fremragende samling af links, et gratis nyhedsbrev, havearkitekt, et bbs/forum. Masser af begejstring, men ingen kommercielle hype.
En gruppe program eller en almindelig tape er naturligvis billigere. Hvis det rent faktisk kommer tæt på montering af mål, motivation og personlighed i den enkelte rimelig godt, det kan vise sig at være et nyttigt selvforbedring værktøj. Det er en billigere løsning, men det kunne ikke med rimelighed kan forventes at være lige så effektivt som et program eller bånd designet specielt til dig.

havearkitekt

Hvordan du motiverer dig selv for evigt
Lige som viljestyrke er en afgørende succesfaktor, på et tidspunkt, modløshed og manglende motivation kan hindre dig i at nå dine mål. Og det er op til dig, og du alene at udvikle teknikker, som hjælper dig med at holde, havearkitekt, som kører inden afire.
Det er nyttigt at have synlige mål. overhovedet, du arbejder hen imod, at det visuelle. Det måske noget materiale som en bil, eller en ferie, du har set frem til i længst tid.
Tag eller skær et billede af det og lægge det på et iøjnefaldende sted på arbejde eller hjemme, hvor du kan se det ofte.

havearkitekt

havearkitekt, uddannelse

havearkitekt

havearkitekt, København

havearkitekt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facaderenovering