Renovering

Tagmaling

Tagmaling

Tagmaling

Men der var et problem med ulovlig download af musik, kunstnere, musikere og pladeselskaber har mistet millioner af indtægter.
Derefter fulgte den stigende popularitet af Internet streaming af musik. I modsætning til tidligere, radio streaming ikke tillader download af musikfiler. Således, at ophavsrettigheder kunstnere og pladeselskab ejere er beskyttet.

Tagmaling

Så, hvordan kan dette gøres? Der er flere måder at streame lyd fra dit websted. Først er at streame et radio program fra din hjemmeside eller blog. Du kan finde gratis affiliate programmer, som giver dig mulighed for at streame radio indhold fra dit websted.
Hvad vil dette betyde for dig? Det betyder, at dit websted vil have ny lyd hver gang den besøges. Hvad der er endnu meget at indholdet opdateres endda uden den store indsats fra dig.
I dette tilfælde, hvad du skal gøre, er at tilmelde dig en Internet radio station og har link integreret på din blog eller hjemmeside.

Tagmaling

En anden måde er at streame mp3-filer. For at gøre dette skal du blot uploade din mp3filer på en server og tilføje filer’ links til siden. Når linket er klikket, browseren åbner en media player vindue og spiller en fil. Men da filen er i mp3-format, Tagmaling, det kan også downloades. Download af musikfiler uden tilladelse fra indehaveren af ophavsretten er ulovlig. Derfor, hvis du vil bruge denne type af streaming, sørg for, at du har de fornødne tilladelser hertil.
En tredje måde at føje lyd til dig blog eller hjemmeside er at streame musik via organisere afspilningslister. Afspilningslister er m3u-filer, som downloades, ikke vil spille musik, hvis offline. Ved hjælp af denne proces, Tagmaling, men kan være kompliceret. Her er en kort instruktion om hvordan man gør det.
1. Gem din mp3 eller wma-fil på serveren. Du kan springe dette trin over, Tagmaling, hvis du ved, Tagmaling, at filen findes på en anden server og ved linket til filen. Sørg for, Tagmaling, at kæden har en .mp3 eller .wma-udvidelse.

Tagmaling

2. Åbn din tekst editor og skriv stien til filen. Omfatter http:// og filtypenavnet. Gentag dette trin, indtil du har medtaget alle de links til filer, som du ønsker skal indgå i afspilningslisten.
3. Gem afspilningslisten som .m3u udvidelse.
4. Upload af m3u-filen i den mappe, hvor de musikfiler, hosted eller til din server.

Tagmaling

5. Åbn din html-editor, og indsæt linket til m3u-filen. Gennem dette kan du også indstille, hvis du vil have en afspilningsliste til automatisk afspilning hvis nogen besøger din hjemmeside hvis du ønsker at dine besøgende til at styre afspilning af musik. Du kan også indstille lydstyrken.
Efter den kode er indlejret i html-filen, og når dit websted er besøgt, sangene på afspilningslisten vil blive dæmpet, streamet og spillede en efter en. Hvis din afspilningsliste har flere sange, kan brugeren springe frem eller tilbage en sang på afspilningslisten ved hjælp af media player styrer.

Tagrenovering

tagmaling, pris

tagmaling, priser

Tagmaling, København

Tagmaling

Tagmaling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Renovering