Arkitekter

Arkitekter København

Arkitekter København

“Jeg havde mulighed for at gå tilbage til college da jeg var 38. After jeg havde checket ind nøje overvejelser gennem mine evner og tro mit arbejde bør være noget, som jeg elskede, jeg valgte en toårig interiør program ved University of California. Min mand gjorde tjeneste i den amerikanske flåde og havde vi en tre års tour i Long Beach. Jeg havde lige nok tid, før du flytter igen, for at fuldføre programmet.

Arkitekter København

han staten Californien var midt i indretning lovgivning på dette tidspunkt, så jeg begyndte at studere til NCIDQ som jeg ikke
Ønsker at være kendt som en af de designere, der var “grandfathered” på grund af denne lovgivning.

Arkitekter København

Arkitekter København

Arkitekter København

Patricia Rowen, ASID, låg
” Mine interesser og talenter i gymnasiet indgår ine kunst, arkitekter København, matematik og musik. I ser på karriere muligheder, arkitektur kom i forgrunden. I college jeg eksperimenterede med arkitektur og mode design inding inden for feltet af design, som virkede som det ideelle.
Mary Knopf, ASID

Arkitekter København

“Som barn jeg har nydt at skabe loor planer af sted- huse. Jeg har altid haft den tekniske side af design. Jeg formoder, at den kom fra min mor, som var en seamstress og bridal pyjamas uden mønstre, og min far, som var et værktøj og dø. Indretningen har altid givet mig lov til at hjælpe med at løse de problemer, der opstår på det indre arbejde for virksomheden. Når jeg ser tilbage, var det særligt glædeligt, arkitekter København, at arbejdet i sundhedssektoren og den tidlige valg systemer og hjælpe afect funktionelt arbejdsmiljø på sygehuse og valg.
Christine M. Piotrowski, FASID, iida
” Jeg faktisk nød kunst og forretning. Jeg tror ikke, jeg kunne gøre det som kunstner og troede var lidt kedelig. Jeg er vokset op omkring arkitektur hele mit liv, og jeg tror det underbevidsthed bare kom til mig
Jo Rabaut, ASID, iida

Arkitekter København

“Jeg startede med en liberal arts grad fra Williams College. After jeg havde checket ind school arbejdede jeg for en tid som tømrer og blev derefter en entreprenør. Jeg har lært mig selv at udarbejde tekniske tegninger ved at studere og derefter kopierer de tegninger, arkitekter, jeg fik til at opbygge fra. høne begyndte jeg min egen design/konstruktion irm. hønseæg en dag sagde jeg til mig selv, arkitekter København, “jeg er træt af dunkende søm og skæring i træ. Jeg ved hvordan det gøres nu. han designdel er hvad jeg elsker.” Så jeg fik mig et midlertidig job drating
På FORMA, design-afdeling af Westin Hotels. Jeg slukkede, fast og begyndte at lære den tekniske del af ine indretning. høne jeg studerede og bestået NCIDQ. Arbejdet med at skabe et komplet interiør miljø fra start til inish er det virkelig slået mig til indretning. Nu har
Udviklet til udvikling af komplette, arkitekter, branded miljøer og “erfaring” planlægning af den åbenlyse og nødvendige udvikling af udviklingslandenes store indretning, arkitekter København, især i detailhandlen feltet, hvor jeg arbejder.
Bruce James a. Brigham Young Historic, FASID, ISP, IES

Arkitekter København

“På det tidspunkt, 1971, i feltet af indretning var stadig “fremstilling.” Jeg begyndte i et fabrikationscertifikat år program
Som en co-op på University of Cincinnati, som
Havde Robert Stevens som leder af afdelingen. Bob var arkitekt, arkitekter København, og havde en vision om at oprette en afdeling, som stadig står i dag som det nummer – en nominel interiør program i landet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitekter