Indretningsarkitekt i København

Arkitekter

Arkitekter

Derrell Parker, iida

Arkitekter

Arkitekter

” Jeg ønskede at fokusere på udmønter sig i miljøet på personlig succes.

Neil Frankel, FIIDA, FAIA

Han har altid fascineret mig. Som et meget ungt barn, gjorde jeg Parlamentet planer for sjov. Og jeg havde en høj skole kunst lærer indført rural børn til verden af brugskunst. Alle antages en college-bundet rural kid ville blive en lærer

Eller økonom. Jeg tilmeldt College of Arts and Sciences som en art stort. Et par prearchitecture kurser mindede mig i retning af arkitektur eller design. Økonomi

Og omstændigheder sætte mig i indretningen masters program ved University of Missouri, Columbia. Jeg har aldrig været ked af det. han intime forhold mellem en indre og de mennesker, arkitekter, der bor og arbejder der er fascinerende. Jeg tror virkelig, at det indvendige arbejder, bor bedre, arbejd bedre, lære bedre, og heler bedre.

M. Joy Meeuwig, iida

” Jeg fandt indretning et perfekt sted at blande mine kunstneriske evner med et ønske om en professionel karriere.

Juliana Catlin, FASID

Arkitekter

“Min mor fortalte mig, at jeg aldrig ville kunne tjene penge som kunstner. Jeg vil stadig gerne oprette, arkitekter, og dette syntes at være en god vej.

Debra kan Himes, ASID, iida

“Jeg voksede op med indvandrede forældre, min far var en bygmester og min mor var en seamstress. Det var naturligt, at jeg ville ende i byggesektoren, arkitekter, plus en lille arm vride fra mine forældre. Fra en meget ung alder, jeg blev udsat for bolig interiør gennem min mors arbejde som

Arkitekter

En seamstress der vindue behandlinger,

Sengetøj og puder til klienter. Min mor arbejdede for et par indretningsarkitekter, der førte mig til et fantastisk, lille interiør skole i Colorado, der blev akkrediteret af FIDER (nu CIDA). Jeg elskede sidder med min far læser blueprints og går til byggeri job steder når det er muligt. Da jeg ikke var i syning studio hjælpe min mor, jeg var på job site med min far eller uden for havearbejde. Til denne dag, jeg mest nyde problemløsning i feltet og ser konstruktionen team bringe det alle sammen.

Annette Stelmack, alliancefrie ASID

Arkitekter

“Jeg har altid været vild med kunst og design. Når du forsøger at beslutte, hvordan de bedst stillede min kærlighed til kunst at bruge følte jeg at blive indretningsarkitekt ville være den bedste måde for mig at dele min kærlighed og talent med mit samfund. Ikke kun indretningen tillade mig at bruge mine talenter, arkitekter København, men det giver også mig

At skabe sundere og lykkeligere samfund for

Mennesker, der bor der.

Arkitekter

Shannon Ferguson, iida

“Det var en karriere at ville inddrage min interesse for naturvidenskab og matematik og en vilje til at skabe. Indretningsarkitekter på mit universitet skal have kemi, biokemi, arkitekter, og anatomi som det også satisied forudsætninger for tekstilvarer videnskab.

Linda Isley, iida

Arkitekter

“Jeg blev en indretningsarkitekt after jeg havde checket ind at få en bachelorgrad i ine art og at opdage, at jeg godt kan lide den hands-on og kreativ karakter

Indretning erhverv. Jeg henledte huse som knægt,

Ordnet mine møbler, og istandsatte mit værelse mange gange. Jeg opdagede senere, arkitekter København, hvad indretningsarkitekter og mente, at det var det for mig. Laurie Smith, ASID

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt i København